Ολυμπιακός: Πρώτο δείγμα θετικό με δύο γκολ του Ελ Αραμπί

Θετικό ήταν σε γενικές γραμμές το πρώτο δείγμα του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους. Με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει δις στο πρώτο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 της Σλοβάτσκο, η οποία μείωσε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού, με τον Μαροκινό σέντερ φορ να ανοίγει το σκορ στο 29΄, ενώ ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου «πυροβόλησε» ξανά.

Οι Τσέχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 50ό λεπτό με τον Γιούρασεκ, αλλά στη συνέχεια δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Από τα πρώτα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κανείς είναι το γεγονός πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε σε μεγάλα διαστήματα του ματς τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία πάνω στα οποία επιχειρεί να «χτίσει» το νέο Ολυμπιακό, όπως την καλή κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα και το πρέσινγκαρκετά ψηλά.

Σαφώς και υπάρχουν αδυναμίες ακόμη, κυρίως στην άμυνα, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ακόμη ο Ολυμπιακός δεν έχει ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα με τους παίκτες που έχουν επιλεγεί.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης (46′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46′ Ραμόν), Ντόι, Μπα (65′ Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46′ Ρέτσος), Καρβάλιο (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (65′ Πέπε), Μπιελ (46′ Μασούρας), Βρουσάι (65′ Μπουτούτσι), Ελ Αραμπί (65′ Ζινκερνάγκελ).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ