Ολυμπιακός – Μαρτίνεθ: «Το κυριότερο είναι να πάρουμε την πρόκριση – Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και όνειρα»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι για τα πλέι οφ του Europa League, αναφέρθηκε τόσο στον πρώτο αγώνα, όσο και στον στόχο της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο, ενώ απάντησε και στο ποιος είναι ο στόχος στην εν λόγω αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

Για το πως είδε τη Τσουκάριτσκι στον πρώτο αγώνα:

«Δεν είναι δουλειά μας να σκεφτόμαστε την απόδοση του αντιπάλου. Ευτυχώς στο πρώτο ματς αντικρούσαμε τα θετικά στοιχεία της Τσουκαρίτσκι. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά. Αύριο είναι ένα άλλο σκηνικό. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα έχει όλες τις φιλοδοξίες και το κίνητρο να τα καταφέρει και να βρίσκεται μόλις 90 λεπτά μακριά από τον πρώτο μεγάλο στόχο. Έχουμε προετοιμάσει τον αγώνα μας και για τα καλά στοιχεία που θα δείξει ο αντίπαλος».

Για το αν είναι συν για τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στην Ευρώπη επειδή τερμάτισε πέρυσι 3ος:

«Το παρελθόν είναι παρελθόν. Η ιστορία του συλλόγου είναι σημαντική όμως το DNA του Ολυμπιακού είναι πάντα να παίζει για τη νίκη. Είναι ένα νέο πρότζεκτ που θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για τις νίκες μας σε όλα τα ματς. Υπάρχει μεγάλη προθυμία και μία. Έχουμε αλλάξει 13 παίκτες. Είμαστε μία νέα ομάδα. Θα σταθούμε στο σήμερα και το τι μπορούμε να κάνουμε με αυτή τη φανέλα. Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και όνειρα και θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός (εννοεί από τη μετάφραση προς τα σερβικά). Να μην είναι χαλασμένο τηλέφωνο. Στο κάτω κάτω μπορούν να γράψουν ότι θέλουν»

Το πρώτο ματς ο Ολυμπιακός το πήρε με 20 λεπτά καλού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο στόχος;

«Σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά νομίζω ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά καλά και στα 90 λεπτά. Νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι του παιχνιδιού μας ήταν ο έξτρα χρόνος. Εκεί χάσαμε τον έλεγχο. Η Τσουκαρίτσκι ξέρει να πιέζει, όπως κάθε σερβική ομάδα. Αξίζαμε το αποτέλεσμα. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και καλύτεροι».

Για το τι άλλο περιμένει εκτός από τη νίκη: «Ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πως βελτιωνόμαστε νομίζω το αποδεικνύουμε. Δείχνουμε μία πρόοδο και ας μην παίζουμε πάντα καλά. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα και εμείς θέλουμε να είμαστε σταθεροί, με προσωπικότητα, βελτιωμένοι σε άμυνα, επίθεση και στατικές φάσεις. Να προοδεύει η ομάδα. Το κυριότερο είναι να πάρουμε την πρόκριση διότι είναι ένας από τους βασικούς στόχους της σεζόν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ