Ολυμπιακός: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Βεζένκοφ – Μάχη με τον χρόνο για τα επόμενα ματς

Ανακούφιση στον Ολυμπιακό μετά τις εξετάσεις του Σάσα Βεζένκοφ που αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό 2ο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό. Οστικό οίδημα η ιατρική διάγνωση.

Ολυμπιακός: Τρέμε… Βεζένκοφ – Ο Χουάνγκ σκοράρει και τρίποντα – ΒΙΝΤΕΟ

Τρόμαξαν για τα καλά οι ερυθρόλευκοι όταν είδαν τον Βούλγαρο φόργουορντ να αποχωρεί τραυματίας και μάλιστα υποβασταζόμενος στο τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ. Όπως ήταν φυσικό ο παίκτης του Ολυμπιακού πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Η ακριβής διάγνωση είναι οστικό οίδημα στην οπίσθια επιφάνεια του έσω κνημιαίου κονδύλου δεξιού γονάτου.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι έχει ελπίδες να προλάβει τους επόμενους τελικούς, αλλά η κατάσταση του θα κρίνεται καθημερινά και στη παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση για την επιστροφή του στη δράση.

Ολυμπιακός: Χωρίς θεατές αν υπάρξει πέμπτος τελικός

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού Λευτέρης Μποχωρίδης που είχε εμπλοκή στη φάση του τραυματισμού του Βεζένκοφ, πήγε μετά τη λήξη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να μάθει νεότερα αναφορικά με τον τραυματισμό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ