Ολυμπιακός – Γκενκ: Eντυπωσιασμένοι με τις αλλαγές στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Βέλγοι και οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ

Τον θαυμασμό των εκπροσώπων της ΟΥΕΦΑ και των ανθρώπων της Γκενκ που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Europa League προκάλεσαν οι αλλαγές αναβάθμισης που έχουν πραγματοποιηθεί στο φαληρικό γήπεδο για τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στις 16/8 ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Σεβίλλη.

Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αλλά και οι άνθρωποι της αποστολής της Γκενκ,, ενθουσιάστηκαν από το νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει πλέον το Γ. Καραϊσκάκης.

Οι led οθόνες στη ρεσεψιόν, τα νέα μάτριξ, οι χώροι φιλοξενίας, ο νέος φωτισμός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε άλλους χώρους των εγκαταστάσεων (π.χ. συνέντευξη Τύπου), τα ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία και η high tech τεχνολογία έχουν εντυπωσιάσει και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup.

Οι αξιωματούχοι της βελγικής ομάδας μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν για τις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου φιλοξενήθηκαν, με το φαληρικό γήπεδο να κερδίζει τις εντυπώσεις και να προκαλεί τον θαυμασμό όλων όσοι το επισκέπτονται.

Ολυμπιακός «Γ. Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός «Γ. Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός «Γ. Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός «Γ. Καραϊσκάκης»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ