Οικονόμου: «Η Πολιτεία θα λειτουργήσει ως εγγυητής της αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου»

«Η Πολιτεία δεν θα περιοριστεί σε ρόλο παρατηρητή στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά θα λειτουργήσει ως μέρος της λύσης τους και ως εγγυητής της αναβάθμισής του, τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές περιβάλλον». Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο Υπουργείο Αθλητισμού, στο πλαίσιο των επαφών του νέου υπουργού με τις αθλητικές ομοσπονδίες.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ακόμη ότι η Πολιτεία κινείται με γνώμονα τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και το ευ αγωνίζεσθαι, επισημαίνοντας ότι «θέλουμε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο για το οποίο να είναι υπερήφανοι οι Έλληνες φίλαθλοι, μακριά από τοξικές αντιπαραθέσεις, και με τα αποτελέσματα να κρίνονται έντιμα μέσα στο γήπεδο».

Ο κ. Μπαλτάκος, από την πλευρά του, παρουσίασε τα πεπραγμένα της ομοσπονδίας και αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν την ΕΠΟ σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, ο Γιάννης Οικονόμου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα ενόψει των δύο ερχόμενων αναμετρήσεών της με Ολλανδία και Γιβραλτάρ στα προκριματικά του EURO 2024.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ