Οι “Λύκοι” … δάγκωσαν την Γιουνάιτεντ (1-1) – BINTEO

Μπορεί κόντρα στην Τσέλσι να παρουσιάστηκε… διαβολεμένη, όμως με αντίπαλο τη Γουλβς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν… γήινη κι αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των “Λύκων” με τους οποίους αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League.

Από τα πρώτα λεπτά, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πατρίσιο. Οι γηπεδούχοι αμύνονταν έξυπνα, είχαν κλείσει τους χώρους και πίεζαν ψηλά. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν πολλά ατομικά λάθη και άργησαν να βρουν τα πατήματά τους. Την ίδια στιγμή οι “Λύκοι” ήταν… κίνδυνος – θάνατος στις αντεπιθέσεις.

Η πρώτη υποψία φάσης στο ματς, ήρθε στο 19′ μετά από επικίνδυνη σέντρα του Ράσφορντ, με τον Μπόλι να προλαβαίνει τον Μαρσιάλ. Στο 27ο λεπτό όμως, στην πρώτη τελική εντός εστίας η Γιουνάιτεντ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με «δράστη» τον Γάλλο. Ο Σο συνεργάστηκε ωραία με τον Ράσφορντ εκείνος έκανε την κάθετη πάσα στον Μαρσιάλ κι αυτός με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γουλβς έπιασε και πάλι στον… ύπνο τη Γιουνάιτεντ. Στο 54′ είχε δοκάρι με τον Ραούλ Χιμένες και ένα λεπτό αργότερα ο Νέβες με εξαιρετικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ντε Χέα ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα του. Ο διαιτητής τσέκαρε το VAR και εφόσον δεν υπήρχε οφσάιντ την στιγμή που ο Ζοάο Μουτίνιο δέχθηκε την πάσα, δεν υπήρχε και παράβαση. Τα λεπτά περνούσαν, με τους “Λύκους” να έχουν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι και την στιγμή που ο Πατρίσιο απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Πογκμπά στο 68′, το οποίο παραχώρησε ο Κόουντι.

Έκτοτε οι φιλοξενούμενοι, κυνήγησαν το δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε το δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο», χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε τρία παιχνίδια κόντρα στη Γουλβς δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπολί, Ντόχερτι (46′ Τραορέ), Ντέντονκερ, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο, Χιμένες (90′ + 1′ Κουτρόνε), Ζότα (86′ Νέτο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς (89′ Γκρίνγουντ), Λίνγκαρντ (81′ Μάτα), Ράσφορντ (89′ Περέιρα), Μαρσιάλ

Πηγή : filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ