Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το ντέρμπι της Τούμπας

Ο Μάρκο Σίλβα παρουσιάστηκε κανονικά στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας για να δώσει συνέντευξη Τύπου, αλλά η διαδικασία δεν άρχισε καν, καθώς υπήρξε ένταση όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο και τη διαιτησία και ζήτησε να υπάρξουν ερωτήσεις σχετικές με το ποδόσφαιρο και τη δουλειά του.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

«Κάποιος μας κάνει πλάκα»

Σαφώς εκνευρισμένος ο Ιγκόρ Τούντορ υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι νιώθει πως κάποιος κάνει πλάκα με τις ζωές όλων…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης προπονητής:

“Είναι ντροπή, συνήθως πριν και μετά τους αγώνες ο προπονητής λέει ‘δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή’, γιατί να μη μιλήσεις για τους διαιτητές, από τη στιγμή που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Πριν από το ματς είχα αστειευτεί και είχα πει ‘ελπίζω να μην έχουμε διαιτησία ανάλογη με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ’, αλλά φαίνεται πως έκανα λάθος, καθώς θα ήταν προτιμότερο να είχαμε εκείνη τη διαιτησία. 

Δεν έχει να κάνει με το πέναλτι, δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβη από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποιος γελάει με τη ζωή κάποιου άλλου. Γιατί η δική μου ζωή, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δικής μου ζωής είναι το ποδόσφαιρο, είναι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Κάποιος μας κάνει πλάκα και μετά συμβαίνει αυτό. Και ρωτάω γιατί;”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ