Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε… αποκαλύψεις

Στο πρότζεκτ του Eurosport «My Social Network» συμμετείχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με το ποιους ακολουθεί στα social media.

Μεταξύ άλλων ανέφερε την πρώην τενίστρια Μαίρη Πιρς, την Σακίρα, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Σεμπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, τον Μαξ Φερστάπεν, αλλά και την WWF και το Comedy Central.

H Σακίρα μάλιστα όπως αποκάλυψε είναι μία από τις αγαπημένες του τραγουδίστριες. «Είναι μια από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες, αγαπώ τη μουσική της από την πρώτη στιγμή που την άκουσα. Δεν μπορώ να χορέψω, αλλά θα ήθελα να τη συναντήσω μια μέρα. Αγαπημένο μου τραγούδι της είναι το Gypsy» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για τον βραβευμένο με Όσκαρ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ανέφερε πως οι λόγοι που τον ακολουθεί πέρα από την δουλειά του, είναι και για την ευαισθησία που δείχνει σε περιβαλλοντικά θέματα.

«Τον ακολουθώ γιατί είναι πολύ ενεργός στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Έχει εμπλακεί πολύ με το θέμα τα τελευταία χρόνια. Θαυμάζω τη δουλειά του και τις προσπάθειές του» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ακολουθεί και την WWF. «Αγαπώ τα ζώα, λατρεύω να βοηθάω τα ζώα και ειδικά αυτά που απειλούνται με εξαφάνιση. Αυτός είναι ο λόγος».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ