Ο Σιόβας έπιασε λιμάνι

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κλεισμένη εδώ και καιρό μεταγραφή του Δημήτρη Σιόβα.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων για τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου που έχει φτάσει μέχρι την Εθνική ομάδα και υπολογίζεται ως μια πολύ σημαντική επένδυση για τους ερυθρόλευκους.

Ο Σιόβας προορίζεται για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ όπως και αμυντικό χαφ.

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι 24 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης και αρχικά έπαιζε επιθετικός χαφ. Σε ηλικία 20 ετών πήγε στον Πανιώνιο, την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό και επέστρεψε το 2009 στον Πανιώνιο όπου έκανε τρεις γεμάτες σεζόν μέχρι να φτάσει να κάνει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο Σιόβας έχει πολλές συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων, ενώ φέτος κλήθηκε και στην Εθνική ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος.

Για την αξία του και τη δυνατότητά του να κάνει σπουδαία καριέρα στον Ολυμπιακό έχουν μιλήσει όλοι οι προπονητές του στον Πανιώνιο και στην Εθνική, ενώ ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στο μεγάλο άλμα της καριέρας του και να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ