Ο ΠΑΟΚ και ο… προπονητής του αιώνα

Ο ΠΑΟΚ και ο… προπονητής του αιώνα

Η είδηση ότι η Σάλκε θα βρει στο δρόμο της τελικά τον ΠΑΟΚ του Χουμπ Στέφενς σχολιάστηκε αρκετά από τα γερμανικά ΜΜΕ.

Ο ΠΑΟΚ τελικά θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην… πρώην του Στέφενς, Σάλκε. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε πάρει τον τίτλο του προπονητή του αιώνα για τους «Βασιλικούς Μπλε» και φυσικά η επιστροφή του ως αντίπαλος ξυπνά πολλές μνήμες.

Το Κicker αναφέρει: «Η ομάδα του Χαρκόβου αποβλήθηκε, τώρα η Σαλκε απέναντι στον Στέφενς! Τυμπανοκρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ! Όπως ανακοίνωσε η UEFA, η Μέταλιστ αποβάλλεται για τη σεζόν 2013/14 από την Ευρώπη και αποκλείεται από τη διοργάνωση. Το απόγευμα, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η Σάλκε θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη, του “προπονητή του αιώνα” της Σάλκε, Χουμπ Στέφενς!»

Από την πλευρά της, η Bild γράφει: «Η απόφαση της UEFA θα φέρει ως αντίπαλο τον Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός οδήγησε την Σάλκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA το 1997. Επέστρεψε στην Σάλκε το 2011 ενώ έχει ψηφιστεί προπονητής του αιώνα από τους οπαδούς της ομάδας».

Στον… προπονητή του αιώνα στέκεται και η Derwesten: «Η ομάδα του Στέφενς αντικατέστησε την Μέταλιστ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Σάλκε θα βρει ξανά τον Στέφενς που είχε αναδειχτεί προπονητής του αιώνα γι’ αυτήν», ενώ το Spiegel αναφέρει: «Αντίπαλος για το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο ΠΑΟΚ που έχει τον πρώην προπονητή της Σάλκε, Χουμπ Στέφενς».

Το sportal τονίζει: «Ο Στέφενς επιστρέφει… Ο αποκλεισμός της Μέταλιστ έχει ως αποτέλεσμα αντίπαλος πλέον να είναι ο Χουμπ Στέφενς και ο νέος του σύλλογος, ο ΠΑΟΚ».

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ