Ο Αντετοκούνμπο του 2023 «έπιασε» τον… Giannis του 2019 – Η ανάρτηση του «Greek Freak» για την νέα νίκη των Μπακς

Φαίνεται ότι μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να πιάσει ή να ξεπεράσει τον…  Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όπως ανέφερε στο X, πρώην Twitter, η Basketball Reference, που εξειδικεύεται στην ιστορία και στα στατιστικά στο μπάσκετ (NBA, WNBA, European Leagues, ABA), «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατά μέσο όρο την ακόλουθη γραμμή στατιστικών στα πρώτα 30 παιχνίδια του αυτή τη σεζόν: 30+ πόντους 10+ ριμπάουντ 5+ ασίστ 1+ κόψιμο 1+ κλέψιμο

Υπάρχει μόνο μια άλλη φορά που ένας παίκτης το πέτυχε αυτό στη βάση δεδομένων μας: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το 2019» πρόσθεσε.

Greek Freak: «Μεγάλη νίκη, τα λέμε το 2024!»

«Μεγάλη νίκη για να κλείσει το 2023. Τα λέμε το 2024!» έγραψε στο Χ, ο Giannis για να γιορτάσει τη νίκη των Μπακς στο Κλίβελαντ, δίνοντας ραντεβού για το 2024.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 34 πόντους και ο Ντέμιαν Λίλαρντ άλλους 31, και οδήγησαν τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 119-111 επί των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ. Ο Έλληνας σουπερ σταρ μάζεψε 16 ριμπαουντ, ενώ ο Μάλικ Μπίσλι πρόσθεσε 15 πόντους χάρη σε πέντε τρίποντα. Ο Κρις Μίντλετον συνέβαλε με 13 πόντους και 11 ασίστ, ενώ οι Μπακς πέτυχαν την 9η νίκη τους σε 10 αγώνες.

«Όταν… βάλεις το μπάσκετ στα χέρια των δύο καλύτερων παικτών σου, θα έχεις καλά αποτελέσματα», είπε ο Αντετοκούνμπο. «Νόμιζα ότι μπορούσαμε να τους διαλύσουμε απόψε. Η ομάδα μας μεγαλώνει και καθιερωνόμαστε. Νομίζω ότι φαίνεται σε αυτό το είδος παιχνιδιού», είπε ο Λίλαρντ.

«Ο Νταμ είναι ένας τύπος που μπορεί να αναλάβει μόνος του ένα παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής των Καβαλίερς Τζ.Μπ. Μπίκερσταφ.  «Δεν μπορείς να σταματήσεις τον Γιάννη και αυτόν, οπότε πρέπει να βρεις πώς να ισορροπήσεις την άμυνά σου. Είναι μια πρόκληση».

Ο Άλεν, ο οποίος σκόραρε 18 πόντους στο πρώτο ημίχρονο για το Κλίβελαντ είπε: «Είναι δύσκολο να μαρκάρεις τον Αντετοκούνμπο. Τα στατιστικά του έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ. Όταν ένας μεγάλος τύπος σαν αυτόν κάνει άλματα και σουτάρει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πραγματικά για να τον σταματήσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ