Ο αδελφός της Κορακάκη: Σε άθλια κατάσταση ο χώρος που έκανε προπόνηση η Άννα – ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτό που έκανε η Άννα ήταν ένας πραγματικός θρίαμβος» λέει ο αδελφός της «χρυσής» αθλήτριας από τη Δράμα, Διονύσης Κορακάκης, μιλώντας στον ΑLPHA.

«Προσωπικά τον περίμενα αυτόν τον θρίαμβο, γιατί εδώ και τρία χρόνια προπονούμαστε μαζί στον ίδιο χώρο. Έχω δει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες, το πόση δουλειά έχει ρίξει η Άννα πάνω σ’ αυτό που αγαπάει», σημειώνει και προσθέτει:

«Ήμουν σίγουρος ότι αυτή η επιτυχία θα ερχόταν από την Άννα, γιατί ξέρω ακριβώς τη ψυχολογία της και το πόσο καλή είναι σ’ αυτό», επισημαίνει ο αδελφός της Άννας Κορακάκη.

Όσον αφορά στις συνθήκες του χώρου στις οποίες προπονούνταν η Άννα και ο ίδιος, ο Διονύσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο χώρος που προπονείτο η Άννα γι΄αυτό το συγκεκριμένο αγώνισμα που πήρε και το χρυσό μετάλλιο ήταν σε άθλια κατάσταση. Οι προπονήσεις γίνονταν με ακραίες καιρικές συνθήκες. Το καλοκαίρι πάρα πολύ μεγάλες θερμοκρασίες, πολλή ζέστη, πάνω από 40 βαθμούς. Το χειμώνα, επειδή το σκοπευτήριο είναι ανοιχτό, ρίχναμε και πάγωναν τα χέρια μας, δεν μπορούσαμε καλά καλά να στηρίξουμε το όπλο μας».

«Το σθένος που έχει η Άννα είναι εκπληκτικό το θαυμάζουμε όλοι και αυτό είναι που οδήγησε στη μεγάλη επιτυχία της», λέει, καταλήγοντας.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

Δείτε επίσης:

Την Πέμπτη στην Ελλάδα η «χρυσή» Άννα

Η χρυσή Άννα και οι πανηγυρισμοί για την επιτυχία της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Aπάντηση της Άννας Κορακάκη για τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ