Νίκος Γκάλης: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σε βραβεύει η αθλητική σου οικογένεια»

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα (4/8) για τον «μύθο» του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη, καθώς η ΕΟΚ απέσυρε τη «γαλανόλευκη» φανέλα του στην οροφή του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ.

Αποθέωση για τον Νίκο Γκάλη στο ΟΑΚΑ – Δάκρυσε ο «θεός» – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Ακόμα βραβεύτηκε κι από τον γ.γ. της FIBA Ανδρέα Ζαγκλή για την προσφορά του στο άθλημα, ενώ ακολούθησε αντίστοιχη βράβευση κι από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο. Μάλιστα ο Νίκος Γκάλης αποθεώθηκε από περίπου 14.000 κόσμου, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να τον τιμήσουν, σε μία βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκείνον.

Πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Γκάλης, με αφορμή την χθεσινή ημέρα, έκανε μία νέα ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σε βραβεύει η αθλητική σου οικογένεια. Είναι περιττά τα πολλά λόγια, όταν η συγκίνηση είναι τόσο μεγάλη. Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο κύριο Ευάγγελο Λιόλιο για την τιμητική εκδήλωση στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ επίσης τον Γενικό Γραμματέα της FIBA κύριο Ανδρέα Ζαγκλή που μου έκανε την τιμή να είναι παρών. Εύχομαι ολόψυχα η δική μου καριέρα και οι διακρίσεις μου να αποτελέσουν έμπνευση για τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το #basketball, με τον αθλητισμό, με τις επιστήμες και ό,τι άλλο επιλέξουν να ασχοληθούν. Η μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη απευθύνεται στους φιλάθλους, στον κόσμο που πάντα με είχε στην καρδιά του, όπως κι εγώ εκείνους στη δική μου. Μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε… Σας ευχαριστώ!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ