Τέιλορ Σουίφτ: Η αγκαλιά στην εξάχρονη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο κόσμος πάγωσε στην είδηση του θανάτου του αστέρα του NBA Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα σε αεροπορικό δυστύχημα στις 26 Ιανουαρίου του 2020. Η μνήμη του μπασκετμπολίστα και της κόρης του τιμάται ακόμα. Η σύζυγος του Κόμπι προσπαθεί για χάρη των τριών ακόμα παιδιών που έχουν, να συνεχίσει την ζωή της όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

Πρόσφατα μαμά και κόρες βρέθηκαν στην συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες. Κατά την διάρκεια του show η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια κάλεσε την τρίτη κόρη του μπασκετμπολίστα, την εξάχρονη Μπιάνκα, στην σκηνή και την αγκάλιασε, ενώ της χάρισε και το καπέλο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Το βίντεο από την πολύ συγκινητική στιγμή, έκανε με ταχύτητα φωτός τον γύρω του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές like και σχόλια. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν από τους πιο αγαπητούς μπασκετμπολίστες παγκοσμίως και η Βανέσα Μπράιαντ με τις κόρες της, δέχονται την απεριόριστη αγάπη των διάσημων, αλλά και του απλού κόσμου.

Η σύζυγος του μπασκετμπολίστα δημοσίευσε στο instagram προφίλ της, την γλυκιά στιγμή με την κόρη της και την Σουίφτ και έγραψε: «Σε αγαπάμε @taylorswift».

Πηγή: Instagram/Vanessa Bryant

 

Πηγή: Instagram/Vanessa Bryant

 

Πηγή: Instagram/Vanessa Bryant

 

Πηγή: Instagram/Vanessa Bryant

 

Πηγή: Instagram/Vanessa Bryant

Λίγες ώρες αργότερα ανέβασε ένα βίντεο κολλάζ. Αρχικά πηγαίνουμε πίσω στο 2015 και βλέπουμε την στιγμή που ο Κόμπι Μπράιαντ είχε μοιραστεί την σκηνή με την Τέιλορ Σουίφτ. Στην συνέχεια ερχόμαστε στο σήμερα και παρακολουθούμε την Τέιλορ Σουίφτ να βρίσκεται στην σκηνή με την μικρή Μπιάνκα. Ακόμα ανέβασε και ένα παρόμοιο story, με την λεζάντα: «Αυτό είναι τα πάντα».

Πηγή: Instagram/Vanessa Bryant 🦋

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ