Απολύθηκε επειδή ζήτησε αυτόγραφο από τον Λιονέλ Μέσι

Το… προνόμιο ότι ήταν υπάλληλος καθαριότητας σε ματς της Ιντερ Μαϊάμι, δεν του βγήκε σε καλό, καθώς απολύθηκε επειδή ζήτησε αυτόγραφο από τον Λιονέλ Μέσι. Το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα (3-1) επί του Ορλάντο, όταν ο εν λόγω υπάλληλος, βρέθηκε σε «απόσταση αναπνοής» από τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή.

Και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, ο άνεργος πλέον υπάλληλος, δεν δείχνει μετανιωμένος για την ενέργεια του:

«Έπρεπε να καθαρίσω τις τουαλέτες στην περιοχή όπου σταθμεύουν τα λεωφορεία. Ευτυχώς ήμουν έξω όταν έφθασε το λεωφορείο και βγήκαν όλοι οι παίκτες. Ο τελευταίος ήταν ο Μέσι. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να φωνάξω «έ, παγκόσμιε πρωταθλητή!» και αμέσως γύρισε να κοιτάξει. Σήκωσα την φανέλα της φόρμας, είχα τη φανέλα της Αργεντινής και έναν μαρκαδόρο. Μου έδωσε το αυτόγραφό του. Η ασφάλεια ήλθε αμέσως, με πήρε και με απέλυσε από την εργασία μου, αλλά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»…

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα της Ιντερ Μαϊάμι, δεν τήρησε τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιό του, που αναφέρουν με σαφήνεια ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να τηρούν επαγγελματική στάση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ