Η Γη της Ελιάς: Το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σεζόν

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς”, να ξεκινήσει η τρίτη σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου ήταν συγκλονιστικό και οι τηλεθεατές αγωνιούν για την συνέχεια.

Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, που υποδύεται την Ασπασία στην σειρά, κοινοποίησε στο προφίλ της στο instagram το πρώτο τρέιλερ για την ερχόμενη σεζόν.

Το τρέιλερ ξεκινά με την διάσωση της Βασιλικής την οποία βγάζουν από την θάλασσα ο Φίλιππος και ο Στάθης, χωρίς όμως εκείνη να έχει τις αισθήσεις της. Τα κλάματα της Αρετής, η οποία βλέπει την μοναχοκόρη της να μην συνέρχεται, είναι ανατριχιαστικά. Ο Μιλτιάδης τους απομακρύνει όλους και προσπαθεί να επαναφέρει την Βασιλική.

Στην συνέχεια βλέπουμε την ληστεία στο σπίτι του Ισίδωρου, οι κουκουλοφόροι προτάσσοντας τα όπλα τους, προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη στους ομήρους, την ώρα που ο Κουράκος με την αστυνομία προσπαθούν να επέμβουν, προτού βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

Η Ασπασία λέει την αλήθεια στον Δημοσθένη για την πατρότητα της Ειρήνης, σοκάροντάς τον. Την ίδια ώρα η Δήμητρα βλέπει το σημάδι που έχει αφήσει η μεταμόσχευση καρδιάς στον Ορέστη και εκείνος της αποκαλύπτει πως ο άνθρωπος που του έσωσε την ζωή, ήταν ο Κίμωνας. Αργότερα τα συγκλονιστικά νέα μαθαίνει και η Ασπασία, η οποία γέρνει και ακούει την καρδιά του γιου της, που πλέον χτυπάει σε άλλον άνθρωπο. Ο Δημοσθένης βλέποντας την σκηνή ξεσπάει σε κλάματα, ενώ και ο Ορέστης είναι συγκινημένος.

Η Αθηνά αγωνιά για την μητέρα της, η οποία και παραμένει εξαφανισμένη. Η Μαρία φαίνεται πως βρίσκεται σε κάποιο κρατητήριο.

Η Ιουλία για πρώτη φορά λέει στον Στάθη για το μωρό που κυοφορούσε και το οποίο της είχαν πει πως πέθανε, όμως πλέον έχει βάσιμες υποψίες πως η κόρη τους είναι ζωντανή.

Την εμφάνιση του στην σειρά κάνει και ο αδελφός του Μιλτιάδη, ο οποίος τον προτρέπει να πάρουν εκδίκηση για την δολοφονία του αδελφού τους, για την οποία και ευθύνεται η Χάιδω. Η δίψα για εκδίκηση βάζει σε κίνδυνο την ζωή του Φίλιππου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ