Νίκη για ρεκόρ κόντρα στον Πανιώνιο

Νίκη για ρεκόρ κόντρα στον Πανιώνιο

 

Για τον Ολυμπιακό το φινάλε του πρώτου γύρου απόψε στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Πανιωνίου (19.30, ΝS2, REAL FM, live pamesports.gr), έχει ιδιαίτερη σημασία. 

Με νίκη οι ερυθρόλευκοι καταρρίπτουν το ρεκόρ της καλύτερης συγκομιδής βαθμών στον πρώτο γύρο, καθώς θα ξεπεράσουν τους 38 πόντους του 2001 και του 2004. 

Στην εποχή Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός έφτανε πάντα στους 36 βαθμούς στα μισά της περιόδου, επίδοση που ήδη έχει ισοφαρίσει. Επιπλέον, οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ  θέλει να κάνει αυτό το ρεκόρ στον πάγκο της ομάδας, μα πάνω απ’ όλα να τη δει να παίζει ξανά καλό ποδόσφαιρο μετά την μέτρια παρουσία της στο ντέρμπι. Δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σιόβα, Τοροσίδη, Πάντελιτς ενώ θα κάνει και πάλι αλλαγές στην ενδεκάδα.Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Μασάντο, ενώ ο Ντιακιτέ ή ο Μανιάτης θα είναι οι αντικαταστάτες του Τοροσίδη. Φέισα και Γκρέκο διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, αν αποφασιστεί να ξεκουραστούν οι Μοδέστο και Μανιάτης.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή παρότι ο Πανιώνιος δείχνει σε πτώση, καθώς είναι μία νεανική και γεμάτη ενέργεια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και οι ερυθρόλευκοι δεν ξεχνούν ότι παραδοσιακά δυσκολεύονται στα παιχνίδια τους πριν από τις γιορτές.

Η παράδοση πάντως στη Νέα Σμύρνη είναι εντυπωσιακή την τελευταία δεκαετία, με τον Ολυμπιακό να έχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ