Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι ζήτησε την βοήθεια του Μαραντόνα στο τελευταίο πέναλτι – ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως στον πιο συγκλονιστικό τελικό στην ιστορία του Μουντιάλ, η Αργεντινή επικράτησε της Γαλλίας με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι, χαρίζοντας στον Λιονέλ Μέσι το μοναδικό τρόπαιο που έλειπε από την συλλογή του.

Κομάν και Τσουαμενί δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και έτσι ο Μοντιέλ ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που θα έδινε στην «αλμπισελέστε» την πολυπόθητη τρόπαιο. Τα δευτερόλεπτα πριν εκτελέσει, ένα ολόκληρο έθνος κρέμονταν από τα πόδια του. Ο αρχηγός, Λιονέλ Μέσι, βρίσκονταν μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της λαμπρής καριέρας του. Γι’ αυτό ζήτησε την βοήθεια του «θεού» των Αργεντινών.

Μία κάμερα που είχε επιστρατευτεί να τραβάει μόνο τον 35χρονο σούπερ σταρ τον έπιασε να κοιτάζει στον ουρανό και να μουρμουράει μερικές λέξεις. Για την ακρίβεια υπάρχει διχογνωμία για τα ακριβή λόγια του, όμως όλοι συμφωνούν ότι απευθυνόταν στον Ντιέγκο Μαραντόνα

Η Αργεντινή δημοσιογράφος Ρομίνα Σάσερ υποστηρίζει ότι ο Μέσι μουρμούρισε “έλα Ντιέγκο, δώστου το”, ωστόσο στα social media κυκλοφορεί και η εκδοχή “πάμε Ντιέγκο, από τον παράδεισο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ