Μοχάμεντ Σαλάχ: Η αινιγματική δήλωση για το μέλλον του στη Λίβερπουλ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα δεσμεύσει το μέλλον του στη Λίβερπουλ όταν λήξει το συμβόλαιό του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Αιγύπτιος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο από τότε που ήρθε από τη Ρόμα πριν από πέντε χρόνια.

Το μέλλον του ωστόσο, φαίνεται απροσδόκητα ασαφές με το αδιέξοδο για ένα νέο συμβόλαιο που δεν έχει ακόμη επιλυθεί έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων. Μιλώντας στο FourFourTwo, ο 29χρονος αποκάλυψε ότι η παραμονή στο Άνφιλντ δεν ήταν προκαθορισμένη, αλλά επέμεινε ότι τα χρήματα δεν θα ήταν κίνητρο εάν αποφασίσει να φύγει.

«Δεν ξέρω, μου μένει ένας χρόνος», είπε. «Νομίζω ότι οι οπαδοί ξέρουν τι θέλω, αλλά στο συμβόλαιο δεν είναι το παν τα χρήματα. Οπότε δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας πω ακριβώς. Έχω έναν χρόνο ακόμα και οι οπαδοί ξέρουν τι θέλω».

Ο Σαλάχ, ο οποίος έχει κερδίσει έξι μεγάλα τρόπαια με την Λίβερπουλ, επέμεινε ότι η προτιμώμενη επιλογή του ήταν να παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ.

«Αυτός ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα – απόλαυσα το ποδόσφαιρό μου εδώ περισσότερο από οπουδήποτε, έδωσα στον σύλλογο τα πάντα και όλοι το είδαν αυτό», συνέχισε.

«Έζησα πολλές απίστευτες στιγμές εδώ, κερδίζοντας τρόπαια, ατομικά γκολ, ατομικά τρόπαια. Είναι σαν οικογένεια εδώ».

Ερωτηθείς εάν οι εικασίες για το μέλλον του μπορεί να αποτελούν πηγή απόσπασης της προσοχής σε μια τόσο ευαίσθητη φάση της σεζόν, ο σημερινός πρώτος σκόρερ της Premier League απάντησε: «Δεν ανησυχώ, δεν αφήνω τον εαυτό μου να ανησυχεί για κάτι. Η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα, οπότε ας την τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ