Μίτσελ: Μου άρεσε το ματς, έπρεπε να νικήσουμε

 Μίτσελ: Μου άρεσε το ματς, έπρεπε να νικήσουμε

Για τον Μίτσελ το ντέρμπι ήταν καλό, ενώ ο Ισπανός δήλωσε ότι βάσει ευκαιριών και απόδοσης έπρεπε να είναι νικητής ο Ολυμπιακός.

Οι δηλώσεις του Ισπανού στη συνέντευξη Τύπου:

«Μου άρεσε το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί αρκετά στη διάρκεια της σεζόν. Ως αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, κάναμε ευκαιρίες αλλά μας έλειψε το γκολ. Κι έτσι φαίνεται άσχημο το αποτέλεσμα. Στα πρώτα 30 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, με καλά κατεβάσματα ειδικά από τον Βλαχοδήμο, με καλή κυκλοφορία.

Δεν ήμασταν πετυχημένοι στο τελείωμα των φάσεων, αυτό δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο, με τη δική μας έλλειψη επιτυχίας έχει να κάνει. Αν κάποιος έπρεπε να νικήσει σήμερα έπρεπε να ήμασταν εμείς.

Όπως έλεγα στους παίκτες, δεν έπρεπε να κοιτάμε τη βαθμολογία γιατί απέναντί μας θα είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Αν και ο ΠΑΟΚ είχε σήμερα μόνο μία τελική φάση.

Συγγνώμη, αλλά εμένα μου άρεσε το παιχνίδι.

Θέλαμε να φέρουμε τον Αμπντούν πιο πολύ στο κέντρο, να αφήσουμε χώρους για τον Χολέμπας και να παίξουμε με τον Βλαχοδήμο. Δεν μπορέσαμε όμως να φτάσουμε στο γκολ.

Δεν είδα ότι οι παίκτες μου δεν είχαν διάθεση. Ειδικά στο τέλος είχαμε τον έλεγχο και την ευκαιρία να πιέσουμε. Είναι λογικό προς το τέλος να υπάρχει κούραση, όμως δεν τους είδα να μην έχουν όρεξη.

Βλέπω ότι είστε κάπως απογοητευμένοι. Πιστεύω όμως ότι παίζαμε με δυνατό αντίπαλο, ήμασταν καλοί και σίγουρα καλύτεροι απ’ όσο στην Κέρκυρα. Πάιξαμε επιθετικά, με βάθος, κατεβάσματα. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά, ενώ δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει.

Κι εμένα μου αρέσει να κερδίζω κάθε ματς και με 6 γκολ. Αξία δίνει όμως στο πρωτάθλημα να υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες εκτός από εμάς τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Με όλο το σεβασμό απέναντι στον Αστέρα, εγώ έλεγα στους παίκτες μου να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι απόψε απέναντι σε μία ομάδα που ίσως αντιμετωπίσουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ