Μίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση και από τον δημιουργό του «One Piece» – Η ανάρτηση του Εϊτσίρο Όντα – ΦΩΤΟ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία και με άλμα στα 8,52 μ. αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι γνωστό ότι λατρεύει τη μουσική, τα video games και τα anime. Το αγαπημένο του είναι το «One Piece» και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Το 2021, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, λίγο πριν κερδίσει το χρυσό μετάλλιο είχε κάνει μία πόζα από το «One Piece», γνωρίζοντας τότε την αποθέωση από το κοινό της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Συγκεκριμένα είχε κάνει το «Gear 2» (2η ταχύτητα) του πρωταγωνιστή του anime, Monkey D. Luffy.

Ο Μίλτος Τεντόλγου έκανε κάτι παρόμοιο και τον τελικό του μήκους Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του, μιμήθηκε το «Gear 5» (5η ταχύτητα) του Monkey D. Luffy, το οποίο προβλήθηκε στο anime λίγες ημέρες πριν, «ρίχνοντας» το ίντερνετ, καθώς οι φαν του «One Piece» περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία το συγκεκριμένο επεισόδιo της δημοφιλούς σειράς.

Η κίνηση του Τεντόλγου έγινε viral στα social media με δεκάδες σελίδες για το «One Piece» να αναπαράγουν το βίντεο του Έλληνα πρωταθλητή.

Μάλιστα, η πόζα του Τεντόγλου έφτασε μέχρι τον Ιάπωνα δημιουργό του anime. Ο Eiichiro Oda (Εϊτσίρο Όντα) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τις δύο πόζες του Μίλτου Τεντόγλου και έγραψε: «Ο Έλληνας αθλητής Μιλτιάδης Τεντόγλου κάνει το Gear 5 Pose ακριβώς πριν κερδίσει το Χρυσό στον Τελικό του Άλματος εις μήκος ανδρών. Ο ίδιος τύπος που έκανε το Gear 2 Pose πριν από μερικά χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Έτσι μοιάζει ένας αληθινός θαυμαστής των One Piece».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eiichiro Oda (@jp.eiichirooda)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ