Μιλγουόκι Μπακς – Μπόστον Σέλτικς 104-91: Ξέσπασαν τα «Ελάφια» – Αγωνία για Γιάννη που αποχώρησε με ενοχλήσεις

Έπειτα από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι Μιλγουόκι Μπας επέστρεψαν στις νίκες, αφού επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με 104-91. Αγωνία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που αποχώρησε από την αναμέτρηση με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα.

Ο «Greek Freak», μέχρι αποχωρήσει είχε 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποχώρησε λίγο πριν την λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μυϊκό πρόβλημα στην αριστερή γάμπα, όμως μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις θα υπάρχει αγωνία στα «Ελάφια».

Το ματς

Oι Μπακς βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο μετά από τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως έβγαλαν αντίδραση απέναντι στους Σέλτικς και φρόντισαν να δείξουν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 37-21.

Τα «Ελάφια» συνέχισαν να έχουν καλύτερη εικόνα από τους Σέλτικς και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +20 (63-43), όμως στη τρίτη περίοδο οι «Κέλτες» έβγαλαν αντίδραση και με επί μέρους 15-24 μείωσαν την διαφορά στους 11 πόντους (78-67).

Οι Μπακς, ωστόσο ανέβασαν ξανά την απόδοσή τους στην τέταρτη περίοδο και μέχρι τα μέσα της είχαν καθαρίσει το ματς, με τους προπονητές των δύο ομάδων να περνούν την second unit στο παρκέ.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Μπακς, ενώ για τους Σέλτικς ξεχώρισε ο Τζέισον Τέιτουμ που είχε 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ