Μέσι: «Η ηλικία δεν θα καθορίσει πότε θα αποσυρθώ»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θεωρεί την ηλικία του ως καθοριστικό παράγοντα στα σχέδια αποχώρησής του, όπως ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι δεν έχει ξεκάθαρη ιδέα για το τι θα κάνει όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Μέσι: Δημοσίευμα – βόμβα για τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Αντονέλα – Απάντησε με… Disney World

Ο Μέσι, ο οποίος έπαιξε για 17 χρόνια στη Μπαρτσελόνα πριν υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2021 και στην Ίντερ Μαϊάμι πέρυσι, θα κλείσει τα 37 σε λιγότερο από τρεις μήνες (24/6/87), αλλά πιστεύει ότι η ηλικία του δεν θα καθορίσει πότε είναι η ώρα να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

«Ξέρω ότι τη στιγμή που νιώθω ότι δεν παίζω όπως θέλω πλέον, ότι δεν το απολαμβάνω πια ούτε βοηθάω τους συμπαίκτες μου θα αποσυρθώ», είπε ο Μέσι στο podcast του Big Time σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Εκτός εαυτού ο Λιονέλ Μέσι – Έπιασε από τον λαιμό αντίπαλό του

«Κάνω πολύ αυτοκριτική. Ξέρω πότε τα πάω καλά, πότε όχι, πότε παίζω καλά και πότε παίζω άσχημα. Όταν νιώσω ότι είναι ώρα να κάνω αυτό το βήμα, θα το κάνω χωρίς να σκέφτομαι την ηλικία. Αν νιώθω καλά, θα προσπαθήσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι γιατί αυτό μου αρέσει και ξέρω να κάνω», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν είχε αρχίσει να σκέφτεται τι θα κάνει στη συνέχεια, ο Αργεντινός σούπερ σταρ -οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας- δεν είχε ξεκάθαρη απάντηση. «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Προς το παρόν, προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε μέρα, κάθε στιγμή, χωρίς να σκέφτομαι το μέλλον. Δεν έχω τίποτα ξεκάθαρο ακόμα», είπε ο Μέσι.

Λιονέλ Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα: Ντιέγκο, όπου κι αν είσαι αυτό είναι για σένα

«Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω για λίγο ακόμα, γιατί αυτό μου αρέσει. Όταν έρθει η ώρα, σίγουρα θα βρω τον δρόμο για αυτό που με ικανοποιεί και αυτό που μου αρέσει, και έναν νέο ρόλο».

Ο Λιονέλ Μέσι έχασε τους φιλικούς αγώνες της Αργεντινής εναντίον του Ελ Σαλβαδόρ και της Κόστα Ρίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτόν τον μήνα λόγω τραυματισμού του μηριαίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ