Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Ντιέγκο Κόστα

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Ντιέγκο Κόστα

 

Καλύτερα πάει ο Ντιέγκο Κόστα σε ότι αφορά στην αποθεραπεία του, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι έτοιμος, ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ισπανίας για το Μουντιάλ. Ο διεθνής άσος της Ατλέτικο συνέχισε για την τρίτη ημέρα το πρόγραμμα της αποθεραπείας του στη βάση των «φούριας ρόχας» και για πρώτη φορά σε δηλώσεις του άφησε χαραμάδα αισιοδοξίας.

Την Πέμπτη ο Ντιέγκο Κόστα ήταν ευδιάθετος, έκανε το πρόγραμμά του για δυο ώρες μαζί με το ιατρικό τιμ και τους φυσιοθεραπευτές και στη συνέχεια-για πρώτη φορά-τόνισε πως είναι καλύτερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντιέγκο Κόστα υπέστη θλάση στον δικέφαλο στον αγώνα-που έκρινε τον τίτλο-πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα, έκανε αποθεραπεία για να προλάβει τον τελικό του Τσαμπίον Λιγκ, ξεκίνησε στο μεγάλο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έγινε αλλαγή στα πρώτα λεπτά.

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, θα περιμένει μέχρι τις 2 Ιουνίου που θα πρέπει να ανακοινώσει την τελική 23άδα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ισπανός προπονητής, δεν πρόκειται να τον πάρει στην αποστολή αν δεν έτοιμος να παίξει στην πρεμιέρα με την Ολλανδία. Ο δεύτερος όμιλος με Ολλανδία, Χιλή και Αυστραλία είναι δύσκολος και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θέλει όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι, φυσικά από την 1η αγωνιστική κόντρα στην Ολλανδία.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ