Ματς που δεν χωρά απώλεια για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ των πολλών απουσιών αλλά και του Αλμέιδα υποδέχεται στις 19:30 τον Πλατανιά. Το καλό για τους κιτρινόμαυρους είναι ότι ο Πορτογάλος επιθετικός “έβγαλε” χωρίς προβλήματα την προπόνηση της Παρασκευής και θα είναι στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Θα απουσιάσει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ακολούθησε όλο το πρόγραμμα την Παρασκευής και αναμένεται τη Δευτέρα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να είναι έτοιμος για το ματς με την Κέρκυρα στις 3 Δεκεμβρίου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μια ακόμα μέρα οι Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας, Μπακασέτας και Ντίας.

Η 20μελής αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπάρκα, Μπακάκη, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανωλά, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Τσέλιο, Ζόριτς, Πλατέλλα, Ροντρίγκες, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Όσον αφορά τον Πλατανιά, θα παραταχθεί με μοναδικό απόντα τον Γιάγια Μπανανά. Ο ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο κι αποκλείστηκε απ’ την 19μελη αποστολή του Γιώργου Παράσχου.

Αναλυτικά η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Τσουράκης, Ντιλαβερ, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μανδρινός, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ντιντάκ, Στιανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Βιτάλι, Στάθης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΑΕΚ – Πλατανιάς, εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ