Μαντσίνι: “Θα κεράσω τον Μουρίνιο αν κερδίσουμε”

Μαντσίνι: “Θα κεράσω τον Μουρίνιο αν κερδίσουμε”

 

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι λίγο πριν τον επαναληπτικό της Γαλατασαράι με τη Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε ότι η λονδρέζικη ομάδα είναι μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη και πρόσθεσε ότι θα κεράσει τον Μουρίνιο, εάν πάρουν τελικά οι Τούρκοι την πολυπόθητη νίκη.

«Έκανα πολύ καλή δουλειά στην Μάντσεστερ Σίτι. Είμαι πολύ χαρούμενος για το παιχνίδι που έρχεται, πρώτον γιατί είναι στο Λονδίνο και δεύτερον γιατί είναι Champions League.

Στον όμιλο που ήμασταν ήταν πολύ δύσκολο να πάρεις την πρόκριση, αλλά πραγματοποιήσαμε ένα θαύμα. Η Τσέλσι έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό να σκοράρουμε ένα γκολ. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Στην Κωνσταντινούπολη τους δείξαμε πολύ σεβασμό στο πρώτο 20λεπτο. Για το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε στο σωστό επίπεδο απόδοσης.

Η Τσέλσι έχει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, οπότε θα προσπαθήσουμε. Είναι πολύ σημαντική η νίκη. Μετά το ματς θα βγω για δείπνο με τον Μουρίνιο και εάν έχουμε κερδίσει θα κεράσω εγώ».

Την ίδια στιγμή, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα επιστρέψει στο Λονδίνο, ως αντίπαλος της Τσέλσι αυτή τη φορά, και όπως ο ίδιος δήλωσε τρέμει στην ιδέα ότι θα «λυγίσει» από την αγάπη των οπαδών και τις αναμνήσεις που θα του έρθουν ξανά στο μυαλό.

«Πρώτα από όλα πρέπει να σας πω ότι χάρηκα που έπαιξα ενάντια σε πρώην συμπαίκτες μου, ενάντια σε φίλους. Ο αγώνας στο Στάμφορντ Μπριτζ θα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδρασή μου», τόνισε ο πολύπειρος στράικερ.

«Γνωρίζετε ότι πέρασα οκτώ χρόνια στην Τσέλσι, επομένως ειλικρινά δεν γνωρίζω πως θα αντιδράσω και νιώθω ανήσυχος για αυτό. Μιλάμε για την ομάδα που έζησα τα πάντα. Με βοήθησε να συμπεριληφθώ ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Ελπίζω ότι η Γαλατασαράι θα προκριθεί. Θα είναι δύσκολο ματς. Όσον αφορά την υποδοχή, την περιμένω θερμή γιατί ξέρω τους οπαδούς της Τσέλσι. Η σχέση μας ήταν ιδιαίτερη. Θα είναι τρομερό να τους δω ξανά. Ανυπομονώ…».

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ