Λιονέλ Μέσι: Η εντυπωσιακή παρουσίαση από την Ίντερ Μαϊάμι – Το «ευχαριστώ» στον Μπέκαμ

Με μια λαμπερή τελετή έγιναν… τα αποκαλυπτήρια του Λιονέλ Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι, με τους οπαδούς της ομάδας να τον αποθεώνουν. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έδωσε μια συγκινητική ομιλία, ευχαριστώντας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που τον έφερε στον σύλλογο μετά την αποχώρηση από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Λιονέλ Μέσι: Πέρασε με κόκκινο και παραλίγο να τρακάρει – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια εκπληκτική τελετή στο Μαϊάμι, με επικεφαλής τον συνιδιοκτήτη της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Μέσι περιέγραψε την επιθυμία του να εγκαινιάσει μια νέα εποχή επιτυχιών στη νέα του ομάδα.

«Ευχαριστώ πολύ», είπε ο Μέσι ενώ τον επευφημούσαν ξέφρενα. «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Μαϊάμι για αυτό το καλωσόρισμα, αυτή τη στοργή. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την καλοσύνη και την αγάπη που μου δώσατε. Αυτό έχει συμβεί τόσο γρήγορα».

Ο Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

«Μας τα κάνουν όλα εύκολα, όλα ήταν θεαματικά από τότε που φτάσαμε. Θέλω πολύ να ξεκινήσω την προπόνηση και να αγωνιστώ. Θέλω να κερδίσω για να συνεχίσει να αναπτύσσεται ο σύλλογος. Ελπίζω ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας όπως από την αρχή της σεζόν. Ευχαριστώ τους νέους μου συναδέλφους για το καλωσόρισμα» συνέχισε ο Μέσι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα αυτή την πόλη με την οικογένειά μου, που επέλεξα αυτό το έργο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα περάσουμε καλά. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για αυτήν την ημέρα» τόνισε κλείνοντας εμφανώς συγκινημένος από την αποθέωση.

Συγκινημένος ο Μπέκαμ: Όνειρο που έγινε πραγματικότητα να έρθει ο Μέσι στην ομάδα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεκίνησε τη βραδιά δίνοντας μια συγκινητική ομιλία καλωσορίσματος στον Μέσι. «Πριν από 10 χρόνια, ξεκίνησα το ταξίδι μου για να χτίσω μια νέα ομάδα MLS. Είπα τότε ότι ονειρευόμουν να φέρω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στην Φλόριντα και τη μεγάλη πόλη του Μαϊάμι. Παίκτες που συμμερίζονταν τη φιλοδοξία μας να αναπτύξουμε το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα, που θα ενέπνεαν την επόμενη γενιά και θα βοηθούσαν να χτιστεί μια κληρονομιά σε αυτό το άθλημα. Συγχωρέστε με που νιώθω λίγο συγκινημένος απόψε. Είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να καλωσορίσω τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι.

«Λέο, είμαστε τόσο περήφανοι που επέλεξες αυτόν τον σύλλογο για τον επόμενο στάδιο της καριέρας σου. Καλωσόρισες στην οικογένεια. Είμαστε επίσης τόσο περήφανοι που μας συνοδεύει ο ένας και μοναδικός Σέρχιο Μπουσκέτς. Ένας από τους πιο ολοκληρωμένους χαφ της γενιάς του» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ