Σασμός – Spoiler: Χαροπαλεύει η Βασιλική στο νοσοκομείο – Παθαίνει ανακοπή

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του Alpha “Σασμός” ολοκληρώθηκε και οι τηλεθεατές περιμένουν με κομμένη την ανάσα τον τρίτο, καθώς αγωνιούν για τους αγαπημένους τους ήρωες. Ο Μαθιός και η Βασιλική είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς και το τέλος του δεύτερου κύκλου δεν ήταν καλό για εκείνους, με αποτέλεσμα οι φανς του ζευγαριού να καρδιοχτυπούν.

Από την μία ο Μαθιός στο τέλος της δεύτερης σεζόν δέχθηκε σφαίρα από τον Νικηφόρο, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση τον πυροβόλησε όταν έμαθε πως εκείνος είναι που δολοφόνησε τον Στεφανή. Από την άλλη η Βασιλική βλέποντας τον Νικηφόρο σαν αγρίμι να φεύγει από το σπίτι για να πάει να βρει τον Μαθιό, έσπευσε να πάει να σταματήσει την συμφορά που ερχόταν με το αυτοκίνητο. Όμως δυστυχώς για εκείνη όχι μόνο δεν κατάφερε να αποτρέψει το κακό που ερχόταν, αλλά στον δρόμο είχε ένα τροχαίο. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν οι γιατροί την νέα σεζόν θα δώσουν μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή.

Σύμφωνα με το MyTv, ο Νικηφόρος, αφού έχει πυροβολήσει τον Μαθιό, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής αμετανόητος για την πράξη του. Ωστόσο λίγο αργότερα βλέπει τρακαρισμένο το αυτοκίνητο της μητέρας του. Με το που φτάνει στο σημείο βλέπει την μητέρα του λιπόθυμη και βουτηγμένη στο αίμα. Συνειδητοποιώντας πως εξαιτίας του η μητέρα του έπαθε τέτοια συμφορά, αρχίζει να κλαίει με λυγμούς και την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, η Βασιλική υποβάλλεται σε μία κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Σταδιακά όλοι μαθαίνουν για το ατύχημά της και προσεύχονται για εκείνη.

Το χειρουργείο ολοκληρώνεται κι η ίδια είναι συνδεδεμένη με τα μηχανήματα που την κρατούν στην ζωή, ώσπου ξαφνικά η καρδιά της σταματά να χτυπά. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να την επαναφέρουν και ο Νικηφόρος ξεσπά σε κλάματα κυριευμένος από τις τύψεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ