Λευτέρης Πετρούνιας: Η στιγμή που οι κόρες του τον βλέπουν στην τηλεόραση – Απολαυστικό βίντεο

Ολοταχώς προς τον έκτο ευρωπαϊκό τίτλο του βαδίζει ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Μονάχου.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων με την υψηλότερη βαθμολογία του προκριματικού (15,100β.) και, από τη στιγμή που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι πολύ δύσκολο να ηττηθεί από οποιονδήποτε αντίπαλο.

“Πέρασα με την πρώτη βαθμολογία στον πρώτο μου αγώνα μετά το Τόκιο και μετά το χειρουργείο του ώμου. Η επιστροφή ήρθε με ωραίο τρόπο.  Η δουλειά συνεχίζεται γιατί μόλις ξεκινήσαμε. Συγχαρητήρια σε όλη την Εθνική Ομάδα και τα νέα μας ταλέντα για την προσπάθεια.  Ραντεβού την Κυριακή”  έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την πρόκρισή του.

Την προσπάθεια του “βασιλιά των κρίκων” παρακολουθούσαν από την τηλεόραση οι “πριγκίπισσές” του,  η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες τους, Σοφία και Λένια. Τα δύο κοριτσάκια έβλεπαν τον μπαμπά τους στην τηλεόραση και τον χαιρετούσαν, φωνάζοντας «μπαμπά».

 

Τη δεύτερη καλύτερη εμφάνιση του προκριματικού έκανε ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ, που πέρασε με 14,933β.  Οι τελικοί των οργάνων είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 21/8, με τους κρίκους να διεξάγονται στις 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Στην επάνοδό του στους αγώνες, έναν χρόνο μετά το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκυο και αφού μεσολάβησε μία αρθροσκοπική επέμβαση στον δεξιό ώμο, ο 31χρονος πρωταθλητής ήταν ο… γνωστός Πετρούνιας και κατέκτησε την 1η θέση στον προκριματικό των κρίκων με 15,100 βαθμούς, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του, που έχει συντελεστή δυσκολίας 6,200.

Την οκτάδα του τελικού συμπλήρωσαν, κατά σειρά πρόκρισης, οι Αντέμ Ασίλ (Τουρκία, 14,933 β.), Βίντσεντς Χεκ (Αυστρία, 14,866 β.), Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία, 14,733 β.), Βαχάγκν Νταβτιάν (Αρμενία, 14,666 β.), Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία, 14,633 β.), Νικίτα Σιμόνοφ (Αζερμπαϊτζάν, 14,600 β.) και Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία, 14,400 β.).

Ο πεντάκις πρωταθλητής Ευρώπης των κρίκων, ο οποίος παραμένει ανίκητος στον θεσμό από το 2015, απέχει πλέον ένα βήμα από το να γίνει ο κορυφαίος σπεσιαλίστας στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ισοφαρίζοντας τον Ούγγρο εξπέρ του πλάγιου ίππου Κρίστιαν Μπέρκι, ο οποίος κατέχει το απόλυτο ρεκόρ με έξι ευρωπαϊκούς τίτλους στο ίδιο όργανο (2005, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ