Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπαρτσελόνα με σόου Μέσι – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Αλαβές με 3-1, κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας, και είπε αντίο στον Λουίς Ενρίκε.

Η Αλαβές ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πρέσινγκ ψηλά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στην ανάπτυξη της Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια οι Καταλανοί πήραν τον έλεγχο και στο 6ο λεπτό έχασαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία με την κεφαλιά του Άλμπα να περνάει άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Μασεράνο συγκρούστηκε με αντίπαλο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και στη θέση του πέρασε ο Αντρέ Γκόμες.

Οι παίκτες του Πελεγκρίνο δεν είχαν διάθεση να κλειστούν στην άμυνα και στο 27ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Ιμπάι Γκόμεθ.

Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν τελικά το σκορ στο 30ο λεπτό όταν ο Νεϊμάρ έπαιξε το 1-2 με τον Μέσι και ο Αργεντινός με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση της Αλαβές ήρθε τρία λεπτά αργότερα με την τρομερή εκτέλεση φάουλ του Θίο Ερνάντες που από του χρόνου θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο Λουίς Ενρίκε πήγε χαρούμενος στα αποδυτήρια καθώς είδε την ομάδα του να παίρνει μεγάλο προβάδισμα πριν το τέλος του ημιχρόνου. Αρχικά ο Νεϊμάρ και στη συνέχεια ο Πάκο Άλκαθερ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα έκανε καλή διαχείριση του παιχνιδιού του παιχνιδιού και αν δεν υπήρχε ο Πατσέκο το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 3-1 και η Μπαρτσελόνα κατέκτησε στο Κύπελλο λέγοντας αντίο στον Λουίς Ενρίκε με έναν τίτλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ