Κριστιάνο Ρονάλντο: Προσπαθώ πάντα να δίνω το καλό παράδειγμα – Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί

Η απόφαση της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αφήσει εκτός ομάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την αποστολή του σαββατιάτικου (22/10) αγώνα με την Τσέλσι, μετά την κίνησή του να φύγει απ’ τον πάγκο και να πάει στα αποδυτήρια, προτού τελειώσει το παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν συνοδεύτηκε από κάποια… σπασμωδική κίνηση ή έντονη αντίδραση απ’ την πλευρά του Πορτογάλου.

Τουναντίον, ο CR7 με ένα μήνυμα που «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram προσπάθησε να σβήσει τη «φωτιά» και να ρίξει ξανά… γέφυρες προς όλο το κλαμπ, τονίζοντας πως δεν έχει… αλλάξει και πως σύντομα θα είναι ξανά όλοι μαζί!

Αναλυτικά το post του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Instagram:

«Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω με σεβασμό προς τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν εχω αλλαξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος κι ο ίδιος επαγγελματίας που έπαιζα ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια κι ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ξεκίνησα πολύ νέος, τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το παράδειγμα για τους νέους που μεγάλωσαν σε όλες τις ομάδες που έχω εκπροσωπήσει. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η “πίεση της στιγμής” είναι πάνω από εμάς.

Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Carrington (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ), να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για όλα σε κάθε παιχνίδι. Το να ενδώσεις στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενωμένοι πρέπει να σταθούμε. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ