Κουλιμπαλί: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Η κατάρρευση του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον αγωνιστικό χώρο του «Thani bin Jassim Stadium» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αλ Ουάκρα με την Αλ Ραγιάν προκάλεσε σοκ.

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ευτυχώς πλέον η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως σταθερή. Ο Κουλιμπαλί ξύπνησε, έχει κανονικά τις αισθήσεις του, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο έως τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που προκάλεσε την κατάρρευσή του μέσα στο γήπεδο.

Στην πρώτη φωτογραφία του Κουλιμπαλί μέσα από το νοσοκομείο, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής από το Μάλι ποζάρει χαμογελαστός, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τα δύσκολα.


Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχήθηκε περαστικά στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Ουσμάν Κουλιμπαλί.
«Θα κερδίσεις αυτή τη μάχη Ουσμάν. Γίνε καλά σύντομα φίλε μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Παναθηναϊκός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ