Κώστας Τσιμίκας: «Xτύπησε» τατουάζ την κορυφαία στιγμή της καριέρας του – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τατουάζ που απεικονίζει την κορυφαία στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Λίβερπουλ «χτύπησε» o Kώστας Τσιμίκας.

Ο διεθνής Έλληνας μπακ τον Μάϊο του 2022 έγινε ήρωας, καθώς οδήγησε τους κόκκινους στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, όταν ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσιμίκας θέλησε να κρατήσει για πάντα χαραγμένη την στιγμή αυτή όχι μόνο στην μνήμη του αλλά και στο κορμί του, καθώς έκανε τατουάζ δημοσίευμα εφημερίδας που απεικονίζει τον εαυτό του με το τρόπαιο του FA Cup και τον τίτλο «Τsimikas brings it back».

 

Για την ιστορία, Λίβερπουλ και Τσέλσι ήρθαν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια του αγώνα με σκορ 0-0. Ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι, αφού ούτε στην παράταση καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Με δύο άστοχα πέναλτι η Τσέλσι έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Τσιμίκα να εκτελέσει το 7ο πέναλτι για τους «κόκκινους» και ευστοχώντας χάρισε στην ομάδα του το 8ο Κύπελλο Αγγλίας.

Σημειώνεται ότι φέτος ο Έλληνας μπακ διανύει μία πολύ καλή σεζόν καθώς έχει αγωνιστεί περισσότερες ώρες, εξαιτίας του τραυματισμού του Άντριου Ρόμπερτσον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ