Κώστας Λούδης σε Real fm 97,8: «Κακή παρένθεση ήταν για την εθνική ανδρών η ήττα από την Ιταλία»

«Οι ομάδες μας τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, μπορούνε να είναι στο βάθρο των νικητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο» ανέφερε ο Κώστας Λούδης στον Real Fm 97,8, σχολιάζοντας την παρουσία των αντιπροσωπευτικών ομάδων στις διοργανώσεις που γίνονται σε Ζάγκρεμπ και Αϊντχόφεν, αντίστοιχα.

Ο παλαίμαχος άσσος της εθνικής μας ομάδας πόλο, και νυν προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, χαρακτήρισε κακή παρένθεση την ήττα της εθνικής των ανδρών από την Ιταλία με 15-8 στον δεύτερο αγώνας, λέγοντας: «Ήταν μια ήττα με κατεβασμένα τα χέρια, μια κακή ομαδική εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Είμαι βέβαιος όμως ότι η ομάδα θα βγάλει αντίδραση και θα δείξει το πραγματικό πρόσωπο της και τις δυνατότητες που έχει, οι οποίες είναι τεράστιες».

Ο Κώστας Λούδης μιλώντας στην εκπομπή Real sports με τον Δημήτρη Σταυρακάκη, ξεκαθάρισε ότι «χρειάζεται καλή διαχείριση μετά από τέτοια ήττα. Στο χιαστί παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά εκεί νομίζω η ομάδα μας θα βγάλει την ποιότητα που έχει με όπλο την άμυνα».

Για την εθνική μας ομάδα των γυναικών, που ήδη έχει κάνει δυο νίκες και εξασφάλισε την είσοδο στα προημιτελικά, είπε: «Η νίκη που έκανε με την Ουγγαρία, ήταν πολύ σημαντική γιατί έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Έχουν δυνατότητα τα κορίτσια και για μετάλλια αλλά και να προκριθούν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλει υπομονή και να πηγαίνουν παιχνίδι με παιχνίδι!».

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ