Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Οι φωτογραφίες από την απόδραση τους στην Ήπειρο μαζί με τον γιο τους

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν στην φύση και να απολαύσουν τις ομορφιές της Ηπείρου είχαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, μαζί με τον γιο τους Παναγιώτη – Αντώνιο.

Η οικογένεια, στον ελεύθερο χρόνο των γιορτών, κατάφερε να φύγει από την Αθήνα για λίγες μέρες και να βρεθεί στην Ήπειρο. Ανήμερα των Θεοφανίων η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία και είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από την εκδρομή τους στο προφίλ που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων στις φωτογραφίες βλέπουμε όμορφες στιγμές της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια με τον γιο τους Παναγιώτη – Αντώνιο, που ήρθε στην ζωή τον Δεκέμβριο του 2020.

Μιλώντας για τον γιο τους, ο Βασίλης Κικίλιας είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι: «Ο γιος μας είναι κόκορας, ξυπνά πρωί και παίζω μαζί του κι αν προλάβω του δίνω ένα φιλί πριν κοιμηθεί το βράδυ. Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπά και που με στηρίζει. Ο ερχομός του γιου μου έδωσε περισσότερα πράγματα και σε εμένα και στην Τζένη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ