Κώστας Καραπαπάς: Ο διαιτητής ενημέρωσε πως ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποχωρήσει μόνος του

Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό οδηγήθηκε σε διακοπή και πλέον η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Πρώτη φορά είδα τον γιατρό» – «Πήγε πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, λίγη ώρα μετά τη διακοπή ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με δική του απόφαση και όχι με του διαιτητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να συνεχιστεί το ματς και να μην γίνει παρωδία. Μετά τον ήχο της κροτίδας, ο διαιτητής ενημέρωσε και τις δυο ομάδες πως θα γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς απόφαση του διαιτητή.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το χρονικό της διακοπής του ντέρμπι – Στα δικαστήρια θα κριθεί ο αγώνας

Δύο ώρες μετά ο Παναθηναϊκός έλεγε πως ποτέ εμείς δεν φύγαμε από το γήπεδο και πως είναι έτοιμοι να παίξουν, αλλά είχαν ήδη παραγγείλει πίτσες στα αποδυτήρια μιάμιση ώρα πριν. Αυτό δεν θα πάει πουθενά, έχουμε ακόμη 5 ματς μπροστά μας, είναι ντροπή όλο αυτό. Από αύριο θα δείτε τι θα κυκλοφορήσει, φωτογραφίες, βίντεο.

Ο Μπρινιόλι είχε δεχθεί κροτίδα στη Φιλαδέλφεια αλλά δεν έφυγε κανείς. Ευχαριστούμε τον κόσμο, έκαναν όλοι υπομονή, ήταν ένα Καραισκάκη από τα παλιά και ζητάμε συγνώμη για το ότι δεν είδε το ματς, αλλά δεν έγινε με δική μας ευθύνη. Η διακοπή έγινε χωρίς να υπάρχει αντικειμενικός τραυματισμός, χωρίς να υπάρχει ιατρικό εύρημα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ