Bαρύ πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη: Πέθανε ο πατέρας του – Η σπαρακτική ανάρτησή του

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ομάδα του ΠΑΟΚ όπου αγωνίζεται ο Γιώργος Μαυρίδης στο Ποδόσφαιρο Σάλας.

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα» σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρέτησε τον πατέρα του με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.  Δημοσιεύοντας μια δική του φωτογραφία που παίζει ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Μαυρίδης, έγραψε:

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα…Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί.
Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.
Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ