Κωνσταντινούπολη: Θρίλερ με τον θάνατο της 18χρονης βολεϊμπολίστριας Τζούλια Ιτούμα – ΒΙΝΤΕΟ με τις τελευταίες στιγμές της

Νεκρή έπειτα από πτώση από τον 6ο όροφο ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε η 18χρονη αθλήτρια Τζούλια Ιτούμα.

Η αθλήτρια βρισκόταν με την ομάδα της Νοβάρα στην Τουρκία για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League του βόλεϊ, με την Ετσασίμπασι Ντάιναβιτγια.

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα, περίπου στις 4 τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από το παράθυρο του δωματίου του ξενοδοχείου της στον έκτο όροφο, ενώ οι συμπαίκτριές της κοιμόντουσαν.

Η συγκάτοικός της στο δωμάτιο και συναθλήτριά της δεν αντιλήφθηκε κάτι, ενώ τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για αυτοκτονία μέσα στη νύχτα. Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς δείχνει την Ιτούμα να περιφέρεται στον διάδρομο του ξενοδοχείου και στη συνέχεια να κάθεται στο πάτωμα με το πρόσωπό της πάνω στα πόδια της.

Σε ανακοίνωσή του το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει πως βρίσκεται σε επικοινωνία με το προξενείο στην Κωνσταντινούπολη και με την πρεσβεία στην Άγκυρα, και παρακολουθεί την υπόθεση της νεαρής αθλήτριας που βρέθηκε νεκρή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ