Καταθέτει έφεση ο Ολυμπιακός: «Άδικη και προκλητική η απόφαση – Αλλοίωση του πρωταθλήματος»

Για αλλοίωση πρωταθλήματος που δεν δικαιολογείται από κανένα πραγματικό γεγονός κάνει λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός και χαρακτηρίζει άδικη και προκλητική την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για το ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Καταθέτουν έφεση οι Πειραιώτες

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση.

Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία μετά την απόφαση για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος. Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα καταθέσουν άμεσα έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, επιδιώκοντας την ανατροπή της σε δεύτερο βαθμό. Οι Πειραιώτες εκτιμούν πως η έφεση θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη (1/11), αν κι άπαντες είναι κι εν αναμονή του σκεπτικού της πρωτόδικης απόφασης το οποίο θα βγει τη Δευτέρα (30/10) ή την Τρίτη (31/10), ζητώντας να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η απόφαση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ