Κασάμι: Δέλεαρ το Champions League

Κασάμι: Δέλεαρ το Champions League

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Κασάμι, που μίλησε για την προοπτική του Champions League. Ο Ελβετός υπέγραψε και το απόγευμα αναχωρεί για Ζέεφελντ.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Κασάμι, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (9/7) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (διάρκειας τριών ετών). Αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αναφέροντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είμαι περήφανος που θα παίξω για αυτό τον σύλλογο και είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει στόχους και είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, και παίζει στο Champions League, είχε τη δική του σημασία. Θα ήθελα να ευχαριστώ, επίσης, τον εξαιρετικό προπονητή που έπαιξε το δικό του ρόλο στην απόφασή μου, τον πρόεδρο της ομάδας για το ενδιαφέρον του. Για αυτό ήθελα να γίνω παίκτης της ομάδας.

Θα ήθελα να υποσχεθώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και περιμένω τη στιγμή που θα παίξω στο Καραϊσκάκη

Νωρίτερα ο Ελβετός άσος ξεναγήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τον πατέρα του, από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Κασάμι πέρασε από το γήπεδο του Ολυμπιακού προκειμένου να πάρει μια γεύση την έδρα της ομάδας της οποίας θα φοράει την φανέλα της, τη νέα σεζόν.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα αναχωρήσει για την Αυστρία και το Ζέεφελντ προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ