Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα» – Τι είπε ο Σέρβος τεχνικός για την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού

Για την εντυπωσιακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μαρσέιγ, που επικράτησε με 1-0 για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, μίλησε ο τεχνικός των «Πρασίνων» Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Μπερνάρ – ΒΙΝΤΕΟ

Ειδικότερα, στις δηλώσεις του μετά την λήξη του παιχνιδιού ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» είπε: «Δεν είχαμε και πολλές επιλογές, για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης έπρεπε να σκοράρουμε, να κερδίσουμε. Ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς σε μια δύσκολη έδρα και πρέπει να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται δικαιωμένος από τις επιλογές που έκανε στο παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απάντησε: «Δουλεύω 2 χρόνια με αυτά τα παιδιά. Ξέρω ότι υπάρχουν στιγμές που το μόνο που μας λείπει κάποιες φορές είναι η αυτοπεποίθηση. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες είναι για εμάς οι ενδεχόμενες αποτυχίες. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μας χρειάζονταν περισσότερες τελικές προσπάθειες, ενώ στο δεύτερο ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι».

Είμαι πολύ ικανοποιημένος, μην σας εκπλήσσουν οι συνθέσεις μου. Δουλεύω μαζί τους κάθε μέρα, ξέρω πόση δουλειά κάνουν  και για εμένα η σημερινή απόδοση – ανεξαρτήτως των αλλαγών – ήταν για μένα μια φυσιολογική εξέλιξη», είπε τέλος ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ