Ισοφάριση ή Break στο ΣΕΦ;

Ισοφάριση ή Break στο ΣΕΦ;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μάχονται απόψε στο ΣΕΦ (19:45 ΝΕΡΙΤ) για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Α1 μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά την ήττα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα από το πρώτο παιχνίδι, από το οποίο τους έμεινε η γεύση ότι θα μπορούσαν να το είχαν πάρει με το μέρος τους.

Ο Βασίλης Κανββαδάς δεν υπόλογίζεται, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, όμως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ως μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το break στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου και να κάνουν το σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον Τζέιμς Γκιστ καθώς φέρεται να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Η προϊστορία είναι υπέρ του Ολυμπιακού, σε επίπεδο τελικών πρωταθλήματος στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 22 νίκες σε σύνολο 29 αναμετρήσεων. Συνολικά, ο Παναθηναϊκός μετράει 117 νίκες σε σύνολο 204 αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 87 νίκες. Στα play off ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα με 39 νίκες, έναντι 25 του Ολυμπιακού.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χριστοδούλου, Πηλοΐδης και Φούφης.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ