Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντησή της για το αν έχει δεχθεί φλερτ από τον Μάριο Χεζόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα “like” του Μάριο Χεζόνια σε ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Instagram πριν από λίγο καιρό, έβαλε φωτιά στα social media και έδωσε τροφή για σενάρια.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για το “επίμαχο θέμα” στο κανάλι «Fipster» και απάντησε στο αν έχει δεχθεί φλερτ από τον Κροάτη σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού.

“Αφήστε καλέ τον άνθρωπο εκεί που είναι. Ήρθε ο άνθρωπος εδώ από τη χώρα του για να δεινοπαθήσει. Ο άνθρωπος κάνει μια προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι τα πάει πολύ καλά. Ο κόσμος κάνει πολλά πράγματα για να μείνει στην Ελλάδα. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τι να κάνω;”, τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου και πρόσθεσε:

“Νομίζω ότι τα πάει πάρα πολύ καλά, βάζει πολλά γκολ και τρίποντα. Είναι σημαντικό γιατί είναι πολύ σημαντικός για τον κόσμο και κάνουν τα πάντα -πιστέψτε με- για να μείνει ο άνθρωπος στην Ελλάδα. Ειλικρινά ό,τι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό τους, απ’ ό,τι φαίνεται.

Πάντως είναι εξαιρετικός παίκτης, γιατί τις προηγούμενες ημέρες παρακολούθησα τα παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ καλός. Πολύ δυνατός και ψηλός”.

Σχετικά με το αν έχει δεχθεί φλερτ από τον Μάριο Χεζόνια απάντησε: “Όχι, δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ, αλλά φλερτ είναι να έρχεται κάποιος κοντά σου. Όχι το διαδικτυακό. Δεν είναι φλερτ αυτό. Δεν το θεωρώ φλερτ. Μόλις πήγε να δείξει ο άνθρωπος τη συμπάθειά του, έπεσαν όλοι από πάνω, πριν καλά καλά το καταλάβω. Δόξα τω Θεώ είναι μια πολύ ήρεμη πορεία, από την πλευρά του ανθρώπου. Γιατί κατά τα άλλα, σύσσωμος ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατακλύσει τα social. Εγώ θέλω να μείνει ο άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Βαραίνουν οι πλάτες μου. Επειδή πάει πολύ καλά, θεωρώ ότι θα μείνει. Θα είναι καλό αυτό. Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό, μου αρέσει”.

Δείτε το βίντεο από το 3:00

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ