Η Σερένα προκρίθηκε στον τελικό

Η Σερένα προκρίθηκε στον τελικό

Η Σερένα Γουίλιαμς μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον ημιτελικό του US Open και με 2-0 σετ (6-0, 6-3) κόντρα στη Να Λι πέρασε στον μεγάλο τελικό, με στόχο να κάνει το back to back.

Την Κυριακή, στην άλλη μεριά του κορτ θα βρίσκεται η Βικτόρια Αζαρένκα, που είχε πάρει την πρόκριση λίγο νωρίτερα, σε ένα ραντεβού… επανάληψη του περσινού.

Τι ακριβώς να αναφέρεις για το παιχνίδι της Αμερικανίδας; Ο τρόπος που ήρθε η νίκη αντικατοπτρίζει πλήρως την διαφορά κλάσης. Ούτε γκέιμ δεν έχασε στο πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο αν και η Κινέζα προηγήθηκε με μπρέικ, στη συνέχεια… έσκασε η καταιγίδα της κορυφαίας τενίστριας στον κόσμο, που τέλειωσε την δουλειά μετά από 1 ώρα και 29 λεπτά κι αφού η αντίπαλός της έσωσε έξι match point.

Πλέον, την Κυριακή, η μεν Σερένα στοχεύει στο να κατακτήσει το 17ο Grand Slam της, η δε Αζαρένκα το νούμερο 3.

Οι δύο φιναλίστ έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη συνολικά 15 φορές, με την… γηπεδούχο να έχει πανηγυρίσει τις 12 εξ’ αυτών.

Πάντως, μέσα στο 2013 έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές, με την Λευκορωσίδα να ‘χει το πάνω χέρι με δύο νίκες, στους τελικούς σε Ντόχα και Σινσινάτι.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ