Η FIFA εξετάζει τον τραυματισμό του Νεϊμάρ-Τι λέει ο Ζουνίγια

Η FIFA εξετάζει τον τραυματισμό του Νεϊμάρ-Τι λέει ο Ζουνίγια

 

Η Βραζιλία… κλαίει ακόμα για τον σοβαρό τραυματισμό του ��εϊμάρ και το Σάββατο η FIFA ανακοίνωσε πως κάνει έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο ο Ζουάν Ζουνίγια χτύπησε τον αντίπαλό του, ώστε να αποφασίσει εάν θα κινηθεί πειθαρχικά κατά του άσου της Κολομβίας…

Αυτό έκανε γνωστό η εκπρόσωπος Τύπου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ντέλια Φίσερ, η οποία ανέφερε: «Εξετάζουμε όλα τα βίντεο και τα στοιχεία που έχουμε για να δούμε εάν ο Ζουνίγια είχε σκοπιμότητα, ώστε να αποφασιστεί εάν θα πρέπει να απολογηθεί»!

Την ίδια στιγμή, η απώλεια του Νεϊμάρ οδηγεί την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας σε επίσημη διαμαρτυρία για τη μη τιμωρία του Χουάν Σουνίγια. Η CBF ελπίζει ότι η αρμόδια επιτροπή της FIFA θα χρησιμοποιήσει το βίντεο, ώστε να τιμωρηθεί αυστηρά ο Κολομβιανός αμυντικός.

Από την πλευρά του Ζουνίγια τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει ζημιά στον Νεϊμάρ. «Ποτέ δεν είχα πρόθεση να τον βλάψω. Στο γήπεδο θα πρέπει να παίζεις με πάθος, αλλά ποτέ δεν έχω πρόθεση να τραυματίσω κάποιον παίκτη», ανέφερε αρχικά ο Κολομβιανός παίκτης και συνέχισε: «Θέλαμε να σκοράρουμε, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Ας ελπίζουμε ότι δεν έχει τίποτα σοβαρό (σ.σ. ο Νεϊμάρ), ας το ευχηθούμε στον Θεό. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο για τη Βραζιλία».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ