Γιοβάνοβιτς: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του – «Δεν πιστεύω πως είμαστε ακόμα στους ομίλους»

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Ντνίπρο επικράτησε με 3-1 της ουκρανικής ομάδας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου «κλείδωσε» την ευρωπαϊκή του παρουσία μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός 1-3: Πράσινος καύσωνας στην Σλοβακία – Στο χέρι του η πρόκριση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο τεχνικός των «πρασίνων» Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας, μετά την αναμέτρηση, στην κάμερα της Cosmote TV, τόνισε, ότι είναι ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα στο πρώτο επίσημο ματς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι, μία καλή εμφάνιση για πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ξέραμε τι θέλαμε, ελέγξαμε τον ρυθμό, αυτό που μας βοήθησε είναι πως πετύχαμε γκολ σε κρίσιμες στιγμές και μας έδωσε άνεση στο παιχνίδι μας. Έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, ανταποκριθήκαμε σωστά απέναντι σε μία καλή ομάδα, μετά από ένα καλό παιχνίδι πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί κάποια πράγματα στο τέλος μας τιμώρησαν. Είμαι ικανοποιημένος από όλους και θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε το ίδιο καλά και στο επόμενο παιχνίδι.

Δεν πιστεύω πως είμαστε ακόμα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι προκριματικά Champions League, είναι τεράστιο στοίχημα για μας και χωρίς το εκτός έδρας γκολ στο επίπεδο ομάδων περιμένεις τα πάντα. Εμείς έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι, πήραμε αποτέλεσμα και στην έδρα μας πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βδομάδα το πόσο έτοιμοι είμαστε.

Είναι τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός, μας βοήθησαν πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε και στη συνέχεια καλοί και να τους ικανοποιήσουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ