Γιοβάνοβιτς: «Αποτελεί ικανοποίηση το γεγονός ότι δεν χάσαμε το παιχνίδι» – ΒΙΝΤΕΟ

Το γεγονός πως η ομάδα του αξίζει τη νίκη τόνισε σε δηλώσεις του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ  με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να επισημαίνει πως η εξέλιξη του αγώνα δεν ήταν η ιδανική.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας του Παναθηναϊκού, προηγήθηκε με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όμως ο Σουηδός επιθετικός που πέρασε ως αλλαγή, έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας, σκοράροντας στις καθυστερήσεις για το 2-2.

«Όταν ισοφαρίζεις στο τελευταίο λεπτό και δε χάνεις έχεις μία μικρή ικανοποιήση. Αν δούμε την μεγάλη εικόνα του παιχνιδιού μας αδίκησε πολύ το σκορ παίξαμε πολύ καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε να έχει εξελιχθεί», είπε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο τεχνικός των «πρασίνων».

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού: «Οι σωστές αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο μας έλειψαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε πολλά λάθη αλλά τα εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ όσο μπορούσε στο σημερινό παιχνίδι και ήμασταν μόνιμα πίσω στο σκορ. Αν αναλογιστούμε πως χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι το γεγονός αυτό προκάλεσε κάποια νευρικότητα. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, ισοφαρίσαμε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα βάσει της γενικότερης εικόνας, αλλά όταν χάνεις 2-1 μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι μία ικανοποίηση πως δε χάσαμε τέτοιο παιχνίδι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ