Πρωτοφανές ξέσπασμα Λουτσέσκου: «Υπάρχει διαφθορά, ας μπαίνουμε να παίξουμε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, εξαπέλυσε πυρά κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τι να μιλήσω, να μιλήσω για ποδόσφαιρο; Υπάρχει διαφθορά. Είδε όλη η Ελλάδα σήμερα τι έγινε. Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και δύο μέρες πριν με άλλες αποφάσεις. Τι να πω ας μπούμε να παίξουμε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο τέλος για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κάρτες που δίνονται σε εμάς πολλοί εύκολα και δε δίνονται στον αντίπαλο.

Σφυρίγματα που έπρεπε να έχουμε βάλει και το γκολ μπαίνει μετά τον χρόνο των καθυστερήσεων. Η φάση του Μπάμπα στο δεύτερο ημίχρονο που βγαίνει μόνος του στη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ πήγαινε στην περιοχή. Παίζουμε εναντίον διάφορων καταστάσεων και τους άλλους τους σπρώχνουν, παίζουμε εναντίον διάφορων καταστάσεων.

Οκ ο Παναθηναϊκός με κατέστρεψε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα ήταν αλλιώς, είχαμε ευκαιρίες για το 1-3, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Ένα μέρος νιώθει ότι έχει αυτοπεποίθηση. Αλλά πρέπει να σταματήσουμε, δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, δεν είναι φυσιολογικά αυτό το πράγματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ