Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Στηρίζουμε την εθελοντική αιμοδοσία του ΕΔΟΕΑΠ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), στηρίζει την πρωτοβουλία του ΕΔΟΕΑΠ για τη διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024.

«Το αίμα σώζει ζωές. Ο ΠΣΑΤ είναι δίπλα στον ΕΔΟΕΑΠ σε αυτή την σημαντική πράξη αλληλεγγύης», αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος που πρόσθεσε: «Κάνουμε πρόσκληση στα μέλη μας να πάρουν μέρος στην αιμοδοσία. Αρκούν μόλις δέκα λεπτά για μια μεγάλη προσφορά.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ:

«Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο ΕΔΟΕΑΠ, με την υποστήριξη του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αθηνών «ΕΛΠΙΣ», την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 , ώρα 10:00-14:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Δημητρίου Ρούσσου» του κτηρίου της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στον ­­­­1ο όροφο.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία και να δώσετε το δικό σας σημάδι αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Κάθε συμμετοχή μετρά και μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή κάποιου συνανθρώπου μας. Η αιμοδοσία είναι μια απλή διαδικασία που διαρκεί μόλις 8 – 10 λεπτά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας στον ΕΔΟΕΑΠ, η κινητή μονάδα του «ΕΛΠΙΣ», με το ειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποστηρίζει τους εθελοντές αιμοδότες.

Υπενθυμίζεται ότι οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ