Γιαννακόπουλος σε Θύρα 13: Δεν συνδιοικείτε, βρείτε ποιοι είναι πρόβλημα και τελειώστε τους

Σαφή θέση κατά των οπαδών εκείνων που προκαλούν προβλήματα στην ομάδα με την συμπεριφορά τους πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κάλεσε τους οργανωμένους να «καθαρίσουν» τις τάξεις τους από ταραχοποιά στοιχεία.

«Δεν συνδιοικείτε τον Παναθηναϊκό, δεν συναποφασίζετε, δεν συνεπενδύετε. Γιατί δεν απομονώνετε ό,τι μας βλάπτει; Μήπως γιατί δεν βάζετε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ σας; Ξέρετε ποιοι αποτελούν το πρόβλημα, τελειώστε τους! Είστε οι μόνοι που μπορείτε. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η υπομονή έχει εξαντληθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων κάνοντας έκκληση για ενότητα.

Aναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Ενώ οποιοσδήποτε -μετά τα πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τις χιλιάδες διαμαρτυρίες υγιών φιλάθλων και τη ζημιά στην εικόνα της ομάδας- θα περίμενε γενναία ανάληψη ευθύνης και κάθαρση στο πλαίσιο των οργανωμένων οπαδών ή έστω ένα συγγνώμη, αντ’ αυτού βλέπουμε πανό και προσπάθειες μετακύλησης της ευθύνης σε εμένα!!! Πρέπει, επιτέλους, να καταλάβετε τις ευθύνες του καθενός: εσείς να αγαπάτε και να μην βλάπτετε την ομάδα μας, όπως κάνατε από την δεκαετία του 60 και εγώ να προσπαθώ να κρατάω τον Παναθηναϊκό ψηλά συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας μου, που εδώ και 40 χρόνια έχει προσφέρει εκτός από αγάπη και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Έχουμε την ίδια αφετηρία κύριοι, αλλά όχι την ίδια θέση. Δεν συνδιοικείτε τον Παναθηναϊκό, δεν συναποφασίζετε, δεν συνεπενδύετε. Όλα μπορώ να τα δεχτώ, αλλά την αλαζονεία που επιδεικνύετε σαν να δημιουργήσατε εσείς τον Παναθηναϊκό και την συμπεριφορά σας σαν να είστε κάτι πάνω από τον σύλλογο, όχι!

Ισχυρίζεσθε ότι η ευθύνη δεν είναι συνολική και ότι κάποιοι ελάχιστοι έχουν προκαλέσει όλα τα παραπάνω. Τί σας εμποδίζει να το αποδείξετε εμπράκτως; Γιατί δεν απομονώνετε ό,τι μας βλάπτει; Μήπως το ότι δεν βάζετε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ σας ; Κάνω μια τελευταία προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε μαζί τους αγώνες μας σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό… Η ίδια η ιστορία έχει άλλωστε δείξει ότι, μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, τα αποτελέσματα έρχονται και η σελίδα γυρίζει. Ξέρετε ποιοι δημιουργούν το πρόβλημα – τελειώστε τους.

Θα μπορούσα να ακολουθήσω άλλους δρόμους για να τελειώσει αυτή η ιστορία, αλλά αυτοί οι δρόμοι δεν με χαρακτηρίζουν. Είστε οι μόνοι που μπορείτε και ΟΦΕΙΛΕΤΕ να τελειώσετε το πρόβλημά σας. Ένα πρόβλημα που έχει και θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επίπτωση σε όλο τον Παναθηναϊκό. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και η υπομονή έχει προ πολλού εξαντληθεί…

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ